<
Men's Wearhouse
DESCRIPTION
RHAA is working with Gensler Architects to convert a parking lot between three existing buildings into a landscaped courtyard for employees.  Amenities include an outdoor dining terrace, meeting spaces of various sizes, a bocce court, a volleyball court, play area for the child care center, and containers for vegetable gardening by employees.  The planting design minimizes the lawn area  and uses a variety of drought tolerant groundcovers, with colorful accent planting beds in highly visible locations.
QUICK FACTS
  • Project team led by Gensler Architects
  • Amenities include an outdoor dining terrace, meeting spaces of various sizes, a bocce court, a volleyball court, play area for the child care center, and containers for vegetable gardening by employees
  • Photography by Jasper Sanidad
SHARE THIS
  • Men's Wearhouse
  • Men's Wearhouse
  • Men's Wearhouse